Bag in boks i papp og kartong med lekkert trykk

Dekorerte bag-in-boks løsninger og ståposer – se våre løsninger for alle behov

Selv om vinteren er her, og sommeren virker langt unna så vet vi av erfaring at tiden går fort. Plutselig er trærne fulle av frukt, og åkrene bugner av bær som skal høstes presses og fylles. 

Vi er ikke fullt så flinke med frukt og bær, men når det gjelder emballasje så er vi gode, og vi ønsker gjerne å vise hvilke muligheter som finnes slik at ditt sluttprodukt viser seg fra sin beste side. 

En pose omgitt av en eske er en løsning de fleste kjenner til, og veien til en eske med ditt helt egne design er ikke så lang. Enten du ønsker å lage egne esker til hvert av dine produkter, eller en eske som suppleres med en etikett så bistår vi gjerne i prosessen for å komme frem til den optimale løsningen for deg.

Et annet godt alternativ for å tappe drikkevarer i er ståposer. Vi har standard 3 liter med epletrykk på lager, men ønsker du å skille deg fra mengden så finnes det muligheter til å tilpasse posene til ditt behov og ditt design: 

  • Størrelser fra 1,5 til 5 liter
  • Ensfargede poser eller trykk ditt eget design på en eller begge sider
  • Ulike tappekraner/helleløsninger tilgjengelig 

Både posene som kombineres med eske og ståposene kan fylles manuelt, og krever derfor små investeringer for å tas i bruk. De kan også brukes i små og store fyllelinjer.

fagdagen vår 7. mars vil vi stille ut ulike løsninger til dette formålet, og representanter for både poser, esker og fyllemaskiner vil være tilstede. 

Ståpose for fylling av saft