Flasker til saft og sider – en verden av muligheter!

I Europa har sider en lang tradisjon som kulturdrikk, og de siste årene har denne drikken skutt fart i Norge også, og flere og flere etterspør sider som et alternativ til øl og vin.

Vi kan tilby flasker som egner seg godt til sider – enten man ønsker de tradisjonelle saftflaskene, eller de mer eksklusive champagneflaskene. Hva man velger er både basert på smak og behag, men noen ganger stiller innholdet egne krav til emballasjen – f.eks trykk, fyllemåte eller logistikk.

Gjennom vår erfaring med emballasje til drikkevare kan vi bistå med råd slik at vi sammen finner den optimale løsningen for ditt produkt.

En flaske er ikke komplett uten den riktige korken eller kapselen. Det finnes produkter og løsninger som kan settes på manuelt og med halv- eller helautomatiske maskiner.

Vi gir gjerne råd om hva som egner seg best, og hvordan du med ulike dekormuligheter kan få frem ditt budskap på best mulig måte.

Vi ønsker å gjøre det lettest mulig for våre kunder å få dekket sitt emballasjebehov. Av denne grunn har vi fått utviklet og produsert esker som er tilpasset de vanligste forpakningsstørrelser av lagerførte flasker. Udekorerte esker finnes på lager, og ønsker du din logo på eskene så kan dette produseres i løpet av kort tid.