Glassflasker

Kontakt

TLF: (+47) 69 91 00 00
Epost: info@nordicpack.no

Våre ansatte

Vi har glassflasker til mange forskjellige bruksområder og vi lagerfører glassflasker i flere ulike fasonger og størrelser fra 5-1000 ml. Vi har også champagnekorker, naturkorker, skrukorker og patentkorker til glassflaskene.
Blant glassproduktene finner du tomme ølflasker, vinflasker, champagneflasker, ciderflasker, brennevinsflasker,  flasker til safting, spesialflasker til dressinger og flasker til medisinsk bruk.

Etterspørselen etter tomme ølflasker og ciderflasker i glass har økt kraftig ettersom mikrobryggerier og ciderproduksjon har økt i popularitet. Hos oss finner du ølflasker, og diverse ølkorker som patentkork, naturkork og skrukork, enten du driver med hjemmebrygging eller mikrobrygging.

Vi har også glass for sylting av sytetøy og honningproduskejon. Helt siden introduksjonen i 1908, har Norgesglass hatt en helt spesiell plass i norske husholdninger. Det opprinnelige Norgesglasset ble produsert av Drammen Glassverk og Moss Glassverk fram til 1978 i totalt 75 millioner eksemplarer.
Men i dag blir Norgesglass benyttet som fellesnavn på glass for hermetisering, sylting og annen konservering. De har lokk av glass, gummipakning mellom lokket og selve glasset og en metallring som skrues på for å feste lokket til glasset. Enten du produserer stort eller lite, har Nordick Pack et stort utvalg av glasskrukker og glassflasker for lagring og konservering av matvarer. Glassene selges til både private kunder og til profesjonelle produsenter.