Pappesker

Kontakt

TLF: (+47) 69 91 00 00
Epost: info@nordicpack.no

Våre ansatte

NordicPack leverer store og små pappesker, ytteremballasje, pappkartong og bølgepapp. Vi lagerfører de fleste standard emballasjeesker, flyttesker og kartongstørrelser. Spesialtilpassede kartonger og esker med eller uten trykk kan tilbys på forespørsel.
Emballasje i kartong og pappesker produsert i bølgepapp er mer miljøvennlig og resirkulerbar enn annen emballasje og brukes til emballering og transport av alt fra møbler, bildeler og elektriske artikler, til medisiner og næringsmidler.

Bølgepapp er både stiv og lett på grunn av den bølgeformede utformingen og består vanligvis av tre lag papir laget av cellulosefiber. Disse tre lagene er sammensatt på en måte som gir bedre styrke enn ett enkelt lag, og konstruksjonen gir bølgepappen kraftig stivhet og motstand mot slag og støt. I Norge bruker vi ca 190.000 tonn bølgepapp hvert år. Bølgepapp er 100 prosent gjenvinnbart, og er verdens mest anvendte emballasje for transport.
Vi leverer Disse tre lagene av papir er sammensatt på en måte som gir bedre styrke enn ett enkelt lag, og konstruksjonen gir bølgepappen kraftig stivhet og motstand mot slag og støtesker og bølgepapp til emballasje i mange ulike størrelser og til de fleste formål som postesker, tiner og standard emballasje.