Glass

Kontakt

TLF: (+47) 69 91 00 00
Epost: info@nordicpack.no

Våre ansatte

Glass, som for eksempel Norgesglass, er tradisjonelt et mye brukt materiale for næringsmidler nettopp på grunn av dets gode barriereegenskaper og mulighetene til å fylle varmt innhold. Glass finnes stor variasjon i størrelser og formuttrykk som passer til mange ulike matvarer og medisiner. Derfor vi lagerfører et stort utvalg Norgesglass, konserveringsglass, honningglass, glasskrukker, syltetøyglass, glassflasker og andre glass i ulike fasonger og størrelser fra 30-1062 ml.

Lokk til glassene tilbys i flere ulike farger. Glassflaskene våre har mange forskjellige bruksområder, og lagerføres i flere ulike fasonger og størrelser fra 5-1000 ml.

Blant glassproduktene finner du tomme vin- og ølflasker, syltetøyglass, spesialflasker til dressinger og flasker til medisinsk bruk. Etterspørselen etter tomme ølflasker i glass har økt kraftig ettersom mikrobryggeriene har økt i popularitet. Hos oss finner du ølflasker og ølkorker til både hjemmebrygging og mikrobryggerier.

Norgesglass: Helt siden introduksjonen i 1908, har Norgesglass hatt en helt spesiell plass i norske husholdninger. Det opprinnelige Norgesglasset ble produsert av Drammen Glassverk og Moss Glassverk fram til 1978 i totalt 75 millioner eksemplarer. I dag blir Norgesglass benyttet som fellesnavn på glass for hermetisering, sylting og annen konservering. De har lokk av glass, gummipakning mellom lokket og selve glasset og en metallring som skrues på for å feste lokket til glasset. Enten du produserer stort eller lite, har Nordick Pack et stort utvalg av glass for lagring og konservering av matvarer. Glassene selges til både private kunder og til profesjonelle produsenter.