Møt Hope – en Florida Leatherback skilpadde

Hope er en stor Florida Leatherback skilpadde som er målt til 116 cm langs skallet, og 114 cm på tvers av skallet. Akkurat hvor gammel Hope er vet vi ikke, men det sies at disse skilpaddene kan oppnå en alder på 50 år.

Vi i Nordic Pack har gjennom vårt arbeid med havplast fått muligheten til å adoptere Hope, og vi kan nå følge henne via GPS på hennes eventyr i Atlanteren. Hun har nå blitt sporet i 197 dager, og på denne tilden tilbakelagt 6537 km. Etter en tur langs USAs østkyst befinner hun seg nå et stykke nord for Barbados.

Plast i havet er noe vi alle er gjort kjent med gjennom media, og fokuset på bærekraft i plastindustrien er stort. Mange tiltak gjøres for å bekjempe dette problemet, enten det er i selve produksjonen eller når det gjelder å bidra til opprydning av plasten som allerede har kommet på avveie.

I Nordic Pack kan vil tilby produkter laget av nettopp plast som er samlet inn fra havet. Dette kan du lese mer om her:https://www.nordicpack.no/emballasje/ocean-waste-plastic-owp/

Plast i havet påvirker bl.a dyrelivet, og det kan være vanskelig for en skilpadde å se forskjell på en glassmanet og en plastpose. Ved å benytte havplast i din emballasje så kan du være med å bidra til at havene blir ryddet slik at havets økosystem opprettholdes, og Hope og hennes marine venner kan fortsette å svømme ubekymret rundt i havet.

Har du lyst til å følge Hope så kan du gjøre det på følgende link: https://conserveturtles.org/stctrackingmap/?id=248

Klikk på kartet for å følge Hope.

Vårt sertifikat for adopsjonen av skilpadden Hope.