PET-bokser i serie. Plastkrukker i ulike størrelser og med ulike farger på lokk

PET-bokser i serie

Plastbokser i ulike størrelser er praktisk emballasje for alt fra matvarer og søtsaker til perler og badesalt. Det glassklare utseendet til PET-bokser gir et eksklusivt uttrykk samtidig, og viser frem innholdet på en god måte.

Vår serie «Straight Cylindrical» gir deg muligheten til å bruke samme type boks i ulike størrelser for å få et helhetlig uttrykk. Kombinert med lokk i enten glanset hvit, glanset sort, matt sort eller aluminium

Boksene finnes i størrelsene 100, 150, 200, 250, 300 og 400 ml med samme diameter og samme lokk (70 mm). Alle størrelser er tilgjengelig i hele paller – i tillegg har vi 100 og 200 ml ompakket i mindre salgsenheter på lager.

Nå er det også muligheter for å bestille en og en pall 100 og 200 ml boksen i 50% PCR – les mer om PCR her. Bokser som er laget av gjenvunnet PET er noe gråere i utseendet enn ren PET, men er fortsatt godkjent til bruk for næringsmidler og har samme barriereegenskaper som ny PET. Plastprodukter som er av gjenvunnet PET kan fortsatt resirkuleres, og brukes til å lage ny emballasje.

Om dette er emballasje for deg så ta gjerne kontakt med oss for tilbud.