Høykvalitets flasker til brennevin. Slanke, runde, høye, smale, tykke, retrostil eller moderne. Passer til alt fra whisky, likør og cognac til gin, sake, vodka, med mer

Høykvalitets flasker til brennevin

Produksjonen av brennevin basert på norske råvarer øker, og gode kvalitetsvarer stiller også større krav til emballasjen. Den skal ikke bare se fin ut, men også bevare smak og aroma. Gjennom våre leverandører har vi tilgang til et stort utvalg flasker i ulike størrelser og fasonger som kan gi nettopp ditt produkt det visuelle uttrykket du ønsker. 

Flaskene kan leveres blanke – klare for etikettering, eller de kan dekoreres enten med trykk eller de kan sprayfarges i ønsket farge.

For å komplettere emballasjen finnes det også ulike typer korker og kapsler – enten man ønsker de tradisjonelle naturkorkene, eller andre løsninger som syntetiske korker eller skrukapsler. Disse vil det også være mulig å dekorere.

På fagdagen vår 7. mars vil vi stille ut en rekke ulike flasker til dette formålet, og en representant for leverandøren vil være tilstede denne dagen.