PET-bokser i serie. Plastkrukker i ulike størrelser og med ulike farger på lokk

Vår mest populære PET-boks serie – nå også i ny og videre variant

Vi har nå utvidet PET-boks serien «Straight cylindrical» med fire nye størrelser – med ekstra vid åpning. Den vide åpningen gjør boksene enda enklere å fylle manuelt. De nye boksene har vi kalt «Wide cylindrical» og de kan leveres i størrelsene 350/500/700 og 1000 ml.

Plastbokser i ulike størrelser er praktisk emballasje for alt fra matvarer og søtsaker til perler og badesalt. Det glassklare utseendet til PET-bokser gir et eksklusivt uttrykk, og viser frem innholdet på en god måte.

Se hele serien her.

Vår serie «Straight»  og «Wide Cylindrical» gir deg muligheten til å bruke samme type boks i ulike størrelser for å få et helhetlig uttrykk. Kombinert med lokk i enten glanset hvit, glanset sort, matt sort eller aluminium.

«Straight Cylindrical» boksene finnes i størrelsene 100, 150, 200, 250, 300 og 400 ml med samme diameter og samme lokk (70 mm). Alle størrelser er tilgjengelig i hele paller – i tillegg har vi 100 og 200 ml ompakket i mindre salgsenheter på lager.

PET-bokser av gjenvunnet materiale

Visste du at vi også kan tilby PET-bokser av gjenvunnet materiale? Som et litt mer miljøvennlig alternativ kan bokser i størrelse 100 og 200 ml bestilles en og en pall i 50% PCR – les mer om PCR her.

Bokser som er laget av gjenvunnet PET er noe gråere i utseendet enn ren PET, men er fortsatt godkjent til bruk for næringsmidler og har samme barriereegenskaper som ny PET. Plastprodukter som er av gjenvunnet PET kan fortsatt resirkuleres, og brukes til å lage ny emballasje.