BAG-IN-BOX – ulike løsninger tilpasset kundens behov

Nordic Pack AS kan levere ulike løsninger for Bag-in-box (BIB) alt etter hva kunden foretrekker. Den tradisjonelle løsningen er posen som puttes i en eske. Fordelen med dette er at man har en pose som er godt beskyttet, og et produkt som er enkelt og stabilt å stable.

Bag in box i bølgepapp - 3 og 5 liter

Vi lagerfører standard brune bølgepappesker i 3 og 5 liter samt poser i de samme to størrelsene.
Eskene er limt i bunnen slik at de er enkle å montere uten bruk av tape, og posene vi leverer er dobbelt-vegget slik at man har en ekstra beskyttelse mot lekkasje.

Bag in box i bølgepapp

Disse to formene i bølgepapp er også tilgjengelig for at kundene kan gjøre dem mere personlig ved å enten helfarge dem i ønsket farge, eller legge på trykk i inntil 4 farger. Vår produsent kan være behjelpelig med å tilpasse enkle design, eller dere kan komme med egne design.

Bag in box kartong

Om man ønsker et enda mer detaljert design kan vi også levere ulike design i kartong. Disse kan trykkes i inntil 6 farger + lakk noe som gir mange muligheter for å skape en egen merkevare.

Bag in box i høy versjon og i kartong

Nyhet!

Vi har også nå fått designet en smalere eske. Den gir noe større eksponeringsflate, men den største fordelen er nok at man får flere esker på pallen. Det kan også leveres tilpassede brett som er på størrelse med en halvpall.

Ståpose for fylling av saft

Ståposer – et alternativ til eske + pose

Med et økende fokus på å spare avfall er ståposen et utmerket alternativ. Dette er en pose laget på samme prinsipper som en tradisjonell BIB pose, men er designet slik at den kan stå oppreist. Den fylles på samme måte, og kan leveres med ulike tappekraner.

Nordic Pack lagerfører en tre liters pose med et epletrykk foran og bak hvor kunde selv kan sette på etiketter som viser innholdet.

Om du ønsker ditt helt eget trykk så er dette fullt mulig mot et minstekvantum.

Fyller du posene manuelt?

Sjekk ut vår fyllingshjelper som holder posen stødig under fylling og gir godt mottrykk når tappekranen skal festes.

Spør oss gjerne om du er interessert i tappemaskiner for BIB så kan vi sette dere i kontakt med leverandør.

Ta gjerne kontakt med oss om du er interessert i løsningene for BIB og ståposer – vi hjelper gjerne til med å finne den optimale løsningen for deg!