Cheertainer – en innovativ og fleksibel bag-in-boks for kjemi

Cheertainere er en innovativ og fleksibel bag-in-boks løsning som skiller seg fra den tradisjonelle bag-in-boksen ved at posen er kubisk og basser dermed perfekt inn i den tilhørende esken. Den kommer inn i markedet som et godt alternativ til tradisjonell emballasje som kanner, spann og dunker.

Miljømessig gir denne løsningen en rekke fordeler – både pga. redusert plastbruk, CO2 besparelser på transport, men også ved at man har så lite som 0,01% produktrester i posen etter tapping.

Redusert plastbruk
Avhengig av hvilken type forpakning du bruker i dag kan det å bytte til Cheertainer gi besparelser i plast forbruk på inntil 92%.  F.eks veier en typisk 20 liters dunk om lag 1100 gram, og en cheertainer 116 gram. Det er 984 gram mindre plast per enhet!

Når man har tømt cheertaineren er det enkelt å lite plasskrevende å bli av med avfallet;
Pappesken pakkes flat og sorteres med papiravfall, og plastposen sorteres som plastavfall.

Besparelser på transport
En god måte å redusere CO2- avtrykket på er å redusere antall biler på veiene. Og jo flere enheter som går på en bil jo færre biler.

Om man sammenligner med en tradisjonell 20 liters plastkanne så trenger man 3 lastebiler for å få fraktet 16.000 kanner. Det sammen antallet 20 liter cheertainere og esker får man plass til i en lastebil.

I tillegg til de miljømessige fordelene gir dette også store økonomiske fordeler som f.eks at Cheertainer-posen er kubisk og har samme form som esken. Dette gir minimalt med hulrom/luft i esken.

Tilpasninger av cheertainer

  • Cheertainere levers i 6 ulike størrelser fra 3-25 liter.
  • Det finnes omkring 70 ulike tappekraner som kan monteres på posen for smidig tapping.
  • Esken kan produseres med ditt eget design eller din egen logo.
  • Cheertainere er godkjent
  • UN-godkjent for transport av farlig gods

Hvem kan bruke cheertainere?
Alle kan bruke cheertainere. Posene kan fylles både manuelt og maskinelt.

Filmen er godkjent for kontakt med matvarer og kan dermed gjerne brukes til tilsetningsstoffer så vel som ferdige produkter, men brukes kanskje helst innen kjemi til løsemidler, limprodukter, gjødsel, blekk, smøremidler o.l.

Se film om fordelene med cheertainer her:

Film: Kundecase Kroon Oil – fordeler med cheertainer: