Dekorerte ståposer og bag-in-boks løsninger

Dekorerte ståposer og bag-in-boks løsninger – se våre løsninger for alle behov

Bag in box eller ståposer til frukt- og bærsesongen? Akkurat nå virker kanskje sommeren  langt unna. Men vi vet av erfaring at tiden går fort. Plutselig er trærne fulle av frukt som skal plukkes, presses og fylles. Da er det viktig å ha emballasjen i hus. Allerede nå tenke på å bestille opp det du har behov for av varer til sensommeren og høsten.

Ståpose for fylling av saftEr bag in box eller ståposer en god løsning for dine produkter?

Både ståposer og bag-in-box poser gir utmerket holdbarhet til produktene dine gjennom sine gode barriereegenskaper. Kombinert med fastsveiset tappekran som minimerer luftinnslipp i posen gir dette lang holdbarhet til produktet selv etter at posen er åpnet.

Ståposer er blitt et populært og godt alternativ for tapping av drikkevarer. Vi har standard 3 liter poser med epletrykk på lager, men ønsker du å skille deg fra mengden så finnes det muligheter til å tilpasse posene til ditt behov og ditt design:

  • Størrelser fra 1,5 til 5 liter
  • Ensfargede poser eller trykk ditt eget design på en eller begge sider
  • Ulike tappekraner/helleløsninger tilgjengelig 

Vi kan tilby forskjellige løsninger innen ståposer og bag-in-box, både med og uten trykk.

En ensfarget, hvit pose gir fleksibilitet til å bruke samme pose om man tapper flere ulike produkter. Ønsker du f.eks ditt eget trykk på posen eller esken så ta gjerne kontakt – vi ønsker å vise hvilke muligheter som finnes slik at ditt sluttprodukt viser seg fra sin beste side.

Både ståposene og posene som kombineres med eske kan fylles manuelt, og krever derfor små investeringer for å tas i bruk. De kan også brukes i små og store fyllelinjer.