gavepakning i pappkartong sixpack øl

Elegant gaveemballasje til flasker og glass

Det nye året er så vidt er i gang, og påsken føles foreløpig langt unna. Det er likevel en god idè å starte påskeforberedelsene allerede nå – spesielt om du tenker på å ordne gaveemballasje til flaskene og glassene dine.

 

Mat og drikke på flasker og glass er populære gaver – hvorfor ikke presentere produktene dine i stilfull gaveemballasje med din egen logo? Riktig gaveemballasje kan gi produktet et ansiktsløft og blikkfang. 

Gaveesker kan brukes til ulike flasker, som øl, vin og saft. Er det sider som gjelder for deg, kan vi tilby en gaveeske med bærehåndtak for siderflasker. Har du behov for gaveemballasje til glasskrukker eller spesialtilpasset emballasje kan vi hjelpe deg med det også. 

Vår populære serie av gaveesker med eget trykk for 2-, 4- eller 6-pack, er også en slager. Mange ølbryggere opplever mersalg når ølflaskene presenteres og transporteres bedre.

Veien til en eske med din logo er ikke så lang. Enten du ønsker å lage egne esker til dine produkter eller en eske som suppleres med en etikett, så bistår vi gjerne i prosessen for å komme frem til den optimale løsningen for deg.

Dersom du ønsker å sikre deg gaveesker før påske anbefaler vi at disse bestilles innen 20. februar. Etter denne datoen øker gjerne leveringstiden pga. økt trykk i produksjonen.

Ta også en titt her på våre standard gaveesker her:

Standard gaveesker

 

Finner du ikke den gaveemballasjen du er ute etter? Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg med å finne det du søker. Bestillinger av gaveemballasje kan sendes til info@nordicpack.no, eller ring oss gjerne for mer informasjon