Vi har bag-in-box esker og poser – se våre løsninger for alle behov

Nå er fruktsesongen i gang! Før vi vet ordet av det er trærne fulle av frukt, og åkrene bugner av bær som skal høstes, presses og fylles. Vi har esker og poser til bag-in-box, en sikker og praktisk oppbevaring til din fruktmost.

Nordic Pack AS kan levere ulike løsninger for Bag-in-box (BIB) alt etter hva kunden foretrekker. Den tradisjonelle løsningen er posen som puttes i en eske. Fordelen med dette er at man har en pose som er godt beskyttet, og et produkt som er enkelt og stabilt å stable.

Vi lagerfører standard brune bølgepappesker i 3 og 5 liter samt poser i de samme to størrelsene. Eskene er limt i bunnen slik at de er enkle å montere uten bruk av tape, og posene vi leverer er dobbelt-vegget slik at man har en ekstra beskyttelse mot lekkasje.

Bag in box i bølgepapp

Disse to formene i bølgepapp er også tilgjengelig for at kundene kan gjøre dem mere personlig ved å enten helfarge dem i ønsket farge, eller legge på trykk i inntil 4 farger. Vår produsent kan være behjelpelig med å tilpasse enkle design, eller dere kan komme med egne design.

Bag in box kartong

Om man ønsker et enda mer detaljert design kan vi også levere ulike design i kartong. Disse kan trykkes i inntil 6 farger + lakk noe som gir mange muligheter for å skape en egen merkevare.

Veien til en eske med ditt helt egne design er altå ikke så lang. Enten du ønsker å lage egne esker til hvert av dine produkter, eller en eske som suppleres med en etikett så bistår vi gjerne i prosessen for å komme frem til den optimale løsningen for deg.

Fyller du posene manuelt?
Bag-in-box posene kan fylles manuelt, og krever derfor små investeringer for å tas i bruk. De kan også brukes i små og store fyllelinjer.

Sjekk ut vår fyllingshjelper som holder posen stødig under fylling og gir godt mottrykk når tappekranen skal festes.

Spør oss gjerne om du er interessert i tappemaskiner for BIB så kan vi sette dere i kontakt med leverandør.

Ta gjerne kontakt med oss om du er interessert i løsningene for BIB – vi hjelper gjerne til med å finne den optimale løsningen for deg!

Høysesongen står for døren og fylling av fruktsaft og most er snart i gang for fullt. Dersom du ønsker å sikre deg din bag-in-box emballasje i god tid anbefaler vi at du tar en opptelling og bestiller det du trenger for resten av sesongen så snart som mulig.

Ta kontakt med din salgskontakt, eller send bestillingen din til info@nordicpack.no