emballasjeløsning for bag in box

Vi har bag-in-box esker og poser – se våre løsninger for alle behov

Bag-in-box til eplemosten? Nå er fruktsesongen i gang! Før vi vet ordet av det er trærne fulle av frukt, og åkrene bugner av bær som skal høstes, presses og fylles. Vi har esker og poser til bag-in-box, en sikker og praktisk oppbevaring til din fruktmost.

Nordic Pack AS leverer ulike løsninger for Bag-in-box (BIB), alt etter hva du ønsker. Den tradisjonelle løsningen er posen som puttes i en eske. Fordelen med dette er at man har en pose som er godt beskyttet. I tillegg får du et produkt som er enkelt og stabilt å stable.

Vi lagerfører standard brune bølgepappesker i 3 og 5 liter samt poser i de samme to størrelsene. Eskene limes i bunnen slik at de er enkle å montere uten bruk av tape. Posene vi leverer er dobbelt-vegget slik at man har en ekstra beskyttelse mot lekkasje.

Bag in box i bølgepapp

Disse to formene i bølgepapp er også tilgjengelig for at kundene kan gjøre dem mer personlige. Du kan enten helfarge dem i ønsket farge, eller legge på trykk i inntil 4 farger. Lever ditt eget design eller få hjelp av vår produsent med tilpassing av enkel design.

Bag in box kartong

Hvis du ønsker et enda mer detaljert design hjelper vi deg. Vi leverer ulike design til kartong som kan trykkes i inntil 6 farger + lakk. Dette gir deg mange muligheter til å skape en egen merkevare.

Veien til en eske med ditt helt unike design er altså ikke så lang. Du kan lage egne esker til hvert av dine produkter, eller en eske som suppleres med en etikett. Uansett, vi bistår gjerne i prosessen for å finne den løsningen som passer akkurat for deg.

Fyller du posene manuelt?

Bag-in-box posene kan fylles manuelt. De krever derfor små investeringer for å tas i bruk. De kan også brukes i små og store fyllelinjer.

Sjekk ut vår fyllingshjelper som holder posen stødig under fylling og gir godt mottrykk når tappekranen skal festes.

Spør oss gjerne om du er interessert i tappemaskiner for BIB så kan vi sette deg i kontakt med leverandøren.

Ta kontakt med oss om du er interessert i løsningene for BIB – vi hjelper gjerne til med å finne den optimale løsningen for deg!

Høysesongen står for døren og fylling av fruktsaft og most er snart i gang for fullt. Dersom du ønsker å sikre deg din bag-in-box emballasje i god tid anbefaler vi at du tar en opptelling og bestiller det du trenger for resten av sesongen så snart som mulig.

Ta kontakt med din salgskontakt, eller send bestillingen din til info@nordicpack.no