Stolt sponsor av Nordic International Cider Awards

For aller første gang skal Nordic International Cider Awards arrangeres i Norge. Det skjer 10.-12. november 2022 i Kulturhuset Bergen. Nordic Pack er stolt sponsor.

«Dette er vi veldig glade for å få være med på», sier Mona Berg, salgsleder i Nordic Pack.

«Sider er en spennende, ny næring som nå sprer seg utover i Norge. Norsk sider har etablert seg raskt og godt etter at det ble mulig å selge fra egne gårder, og vi ser at det skaper ny næring både innen produksjon og turistnæringen. Det er også veldig moro at den norske sideren nå henter mye oppmerksomhet og anerkjennelse utover landegrensene. Vi gleder oss til å se hvordan norsk sider kan gjøre det i en internasjonal konkurranse som Cider Awards», sier Mona.

Hva er Nordic International Cider Awards?
Ifølge nettstedet Siderlandet er Nordic International Cider Awards (NICA) en konkurranse og feiring av norsk, nordisk og internasjonal sider. Ønsket er å skape en unik plattform for publikum, produsenter, distributører, importører og eksportører gjennom en internasjonal konkurranse, en fagkonferanse og en siderfestival. HANEN er arrangør av konkurransen.

Under arrangementet kommer Bergen by til å fylles med siderkultur, historie, turistattraksjoner, sideraktiviteter med mer. Hold av datoen!

Les mer om Nordic International Cider Awards her.