Julekalender eller ølkalender i papp og kartong

På tide med juleforberedelser?

Selv om høsten så vidt er i gang, og julen virker som en evighet unna, kan det være en god idè å starte juleforberedelsene allerede nå. Vi har både julekalender, pynt og gaveemballasje til flaskene dine.

I år, som i fjor, kan vi tilby julekalender for ølflasker. Hva med å pynte litt på flaskene med en julekork? Er det cider som gjelder for deg, kan vi nå også tilby en helt ny gaveeske for ciderflasker.

Julekalendereske med romdeler, tallplate og lokk
Fyll opp vår populære øl-julekalender med 24 flasker øl, så har du en flott gave til øldrikkeren! Kalenderen kommer i brun kartong, i to forskjellige høyder, og kan leveres med din logo i form av “brennmerke”. Selve tallplaten er i sort og trykkes med hvite tall.

Dersom du ønsker å sikre deg kalenderesker anbefaler vi at disse bestilles innen 01.10.21. Etter denne datoen øker gjerne leveringstiden pga. økt trykk i produksjonen.

Kalenderesken produseres på ordre, og leveres flatpakket. Minste bestillingskvantum er 100 stk.
Farge: brun
Høyde: 275 mm eller 155 mm
Diameter: 440 x 305 mm
Frist: 01.10.21 for levering innen 20.10.21.

Jul -og vinter kronekorker
Kronekorker med julemotiv gir flaskene dine et fint julepreg. Vår leverandør av kronekorker har laget korker med vinter-/juledesign som skal produsere opp nå. Disse vil være tilgjengelig så lenge lageret rekker, så vær rask om du ønsker å sikre deg noen. Minstekjøp vil være en eske à 10.000 stk. Hver eske vil bestå av et assortert utvalg av motiver. La kundene deres samle så mange ulike de klarer gjennom julen.

Det ene motivet er røde kapsler (PMS 185) med hvite stjerner. Den andre typen trykkes med mange ulike julemotiver – og nummereres fra 1-24.

Gaveesker til cider
Drikkevarer er populære gaver, og vi kan nå tilby gaveesker til ciderflasker. Disse gaveeskene for ciderflasker er både stilige og praktiske, og kommer inn til lager i brun medio september. Det er også mulig å bestille esken i hvit, men da må det påregnes noe lenger leveringstid. Esken er tilpasset 2 flasker. Den har buede vinduer som presenterer flaskene på en fin måte, og har bærehåndtak for enkel håndtering.
Eskene kan også bestilles med trykk. Minimumskjøp er da 1.000 stk.
Mål: 180 x 90 x 322 (innvendige mål)

Ta også en titt her på våre standard gaveesker her: https://www.nordicpack.no/produktkategori/kartong/spesialesker/

Bestillinger av julekalender, julekorker og gaveesker kan sendes til info@nordicpack.no