NYHET – spann med spesialfunksjoner!

Vår leverandør av spann har utviklet nye, spennende funksjoner til lokkene sine – et med en løsning for våtservietter, og et med en uttrekkbar hellefunksjon. Begge typene vil bli tilgjengelig for spann fra 1-30 liter.

Lokk for våtservietter
Våtservietter er hendige produkter, og kommer i mange ulike emballasjetyper. Vår leverandør av spann har utviklet en åpne-/lukkemekanisme som kan monteres i lokket noe som gjør det enkelt å få ut serviettene samt å etterfylle nye servietter.

Denne mekanismen kan installeres i alle lokk til spann fra 1-30 liter, og den er ergonomisk utformet slik at den enkelt kan åpnes og lukkes. Et kryss under lokket gjør at våtserviettene enkelt kan rives av, og samtidig hjelper dette til med å bevare mest mulig fuktighet i spannet.

Løsningen egner seg godt for servietter både innen kjemisk industri, medisin/pharma eller til næringsmiddelbransjen. Alle spann og lokk er produsert i Polypropylen og er 100% resirkulerbare

Lokk med hellefunksjon

  • Lokket passer til alle våre størrelser med spann fra 1-30 liter
  • En uttrekkbar helletut er sveiset inn i selve lokket slik at den er helt vanntett
  • Helletuten har en kapsel som kan åpnes å lukkes etter at forseglingen er brutt

Enten du bruker spannet til næringsmidler, eller til kjemiske produkter så kan dette være et alternativ til de tradisjonelle plastkannene. Den store fylleåpningen spannet gir sikrer en trygg og effektiv fylling. Når helletuten åpnes får man god kontroll på strålen ved tømming.

I tillegg gir denne mulighet til å få ut restinnholdet i spannet ved at lokket kan åpnes i sin helhet. Selve helletuten er i lik størrelse uansett størrelse på lokket. Alle spann og lokk er produsert i Polypropylen og er 100% resirkulerbare

 

Er du interessert i å teste disse løsningene så ta gjerne kontakt med oss.