Illustrasjonsbilde til flasker til saft og sider – en verden av muligheter!

Flasker til saft og sider – en verden av muligheter!

I Europa har sider en lang tradisjon som kulturdrikk, og flere og flere etterspør sider som et alternativ til øl og vin. Sider blir mer og mer populært i Norge også, og Norsk kvalitetssider henter nå oppmerksomhet fra langt utover landegrensene.

Nordic Pack kan tilby flasker som egner seg godt både til saft og sider – enten man ønsker de tradisjonelle saftflaskene, eller de mer eksklusive champagneflaskene. Hva man velger er både basert på smak og behag, men noen ganger stiller innholdet egne krav til emballasjen – f.eks trykk, fyllemåte eller logistikk.

Gjennom vår erfaring med emballasje til drikkevare kan vi bistå med råd slik at vi sammen finner den optimale løsningen for ditt produkt.

En flaske er ikke komplett uten den riktige korken eller kapselen. Det finnes produkter og løsninger som kan settes på manuelt og med halv- eller helautomatiske maskiner.

Vi gir gjerne råd om hva som egner seg best, og hvordan du med ulike dekormuligheter kan få frem ditt budskap på best mulig måte.

Saftflasker
Vi lagerfører et stort utvalg ulike saftflasker i størrelser fra 250 ml til 1000 ml. Kapsler er tilgjengelig i både plast og metall, for manuell og maskinell påsetting, med og uten forsegling. Glass er unikt som materiale pga. de gode barriereegenskapene som stenger oksygen ute og gir økt holdbarhet.

Flasker til sider
Etterspørselen etter løsninger for champagneflasker stiger i takt med produksjonen av sider i Norge. Hos oss finner du løsninger for manuelle prosesser så vel som maskinelle. Noe tilbehør lagerføres lokalt, men vil du ha det spesielle uttrykket så har du mulighet til å velge andre farger og trykk.

Nordic Pack tilbyr et utvalg av glass- og siderflasker, og ellers det man måtte trenger av tilhørende emballasje – det være seg alt fra champagnekorker til wire og kapsler. Du kan lese mer om våre flasker her. Du kan også besøke vårt showroom på Dilling utenfor Moss. Ta i så fall kontakt med en av våre selgere for å avtale et møte.