Sommertips: Bestill emballasje før ferien!

Har du husket å sikre deg emballasjen du trenger for sommer og høst?

Høsting av årets honning, frukt og bær er allerede i gang. Samtidig står ferien straks for døren, og det er lurt å bestille emballasjen du trenger for høsten allerede nå.

Vi har flaskerbag-in-box og konserverglassene du trenger. Blant annet har vi et godt utvalg av glass i ulike fasonger og størrelser. Glassene er ideelle til honning og syltetøy, her er noe for enhver smak. Ta en titt på glassene våre her eller klikk på knappen under.

Se glassflasker Se bag-in-box Se glass

 

Vi tilbyr lokk i fargene gull, sølv, sort og hvit. Hvorfor ikke tilpasse fargen på lokket til etiketten din? Snakk med oss om muligheter og pristilbud!

Vi har også et stort utvalg innen plastbokser og spann. Plastbokser leveres i flere ulike størrelser fra 120 til 3000 ml i runde og firkantede utgaver. De runde boksene har vi både i klar og hvit. 

For større beholdere til honning er plastspann et fint alternativ, se mer om våre spann her eller klikk på knappen under.

Se plastbokser Se plastspann

 

Vi har mye varer på lager, og mer er på vei inn. Men nå som høysesongen står for døren er det mange som ønsker emballasje samtidig, og vi vet av erfaring at det lønner seg å bestille i god tid. Dersom du ønsker å sikre deg din favorittemballasje, anbefaler vi at du tar en opptelling og bestiller det du trenger for resten av sesongen så snart som mulig.

 

Send bestillingen din til info@nordicpack.no eller kontakt oss i salgsavdelingen for en emballasjeprat 🙂

kontakt oss